Els altres dos rivals del Barça en el seu grup de la Champions, el Dinamo de Kíev i el Benfica, van empatar a zero gols a l’Estadi Olímpic de la capital ucraïnesa. Els portuguesos seran els adversaris dels blaugrana a Lisboa el proper dia 29. El partit hauria pogut caure de la banda local, però el VAR va invalidar un gol en l’últim minuts de Xaparenko.

Pel que fa als altres dos equips de la lliga espanyola que van jugar ahir, no van passar de l’empat a casa en duels molt divertits de veure. A la tarda, el Sevilla va igualar (1-1) davant del Salzburg. Els austríacs van disposar de tres penals a favor, però en van errar dos. Només Sucic va anotar el segon. Després en fallaria un i també n’havia errat un altre Adeyemi, que va provocar les tres penes màximes. El Sevilla va empatar, també de penal, abans del descans mitjançant Rakitic. En l’altre duel del grup, empat a zero entre el Lilla i el líder de la lliga alemanya, el Wolfsburg.

Pel que fa al Vila-real, va empatar amb l’Atalanta (2-2). Els italians es van avançar mitjançant Freuler i van capgirar el marcador Trigueros i Danjuma. L’alemany Gosens va restablir la igualtat. En el mateix grup, sorpresa per la derrota del Manchester United al camp del Young Boys (2-1). El gol de Cristiano Ronaldo va ser capgirat pels de Ngamaleu i Siebatcheu. En el grup H, Lukaku va salvar el Chelsea (1-0 contra el Zenit) i la Juventus es va passejar a Malmö (0-3, amb gols d’Alex Sandro, Dybala i Morata.