El Sala 5 Martorell ha iniciat la temporada amb una victòria treballada contra el Club Natació Sabadell, en un partit que no s'ha resolt fins a la segona meitat. Al descans, el resultat era d'empat a zero, però sis bons minuts dels jugadors de Víctor González a la represa han deixat els punts a casa.

En la part inicial, el Sala 5 es va mostrar nerviós, amb moltes pèrdues de pilota, sense sortir de la pressió i amb dificultat per definir el patró de joc. A partir dels deu minuts, un cop superats els nervis del debut, el Sala 5 ha creat més oportunitats, però sense poder foradar la porteria d'un Club Natació Sabadell ben col·locat.

A la represa, les coses han canviat. El Sala 5 ha estat contundent en defensa i amb un atac molt més organitzat i vertical. D'aquesta manera, Pavel Pérez ha desnivellat el partit als quatre minuts i ha estat el millor jugador dels locals, juntament amb el porter Sergio Arriero, que ho ha aturat tot. Amb l'1-0, els martorellencs han adqurit confiança i en sis minuts han solucionat la confrontació, amb un penal transformat per Ramon. Als deu minuts ha arribat el tercer, en una combinació que ha finalitzat Corvo en un 1 contra 1 amb el porter rival.

Els vallesans encara ho han intentat en els últims sis minuts, amb la tàctica del porter-jugador, però novament el porter i la bona actuació de Pérez i d'Oussama en la primera línia han evitat que el Sala 5 encaixés cap gol

SALA 5 MARTORELL: Arriero, Silva, Lahbib, Abde, Pau Albacete -equip inicial- Ramon, Robert, Oussama, Coca, Pavel Pérez i Corvo.

CN SABADELL: Manzano, Costajussà, Rodríguez, Escudero, Font - equip inicial- Martínez (ps), Llamas, Pineda, Carreño, Molina i Besalduch.

Àrbitres: Ayala i Garré

Gols: 1-0 Pavel Pérez min 24, 2-0 Ramon (p) min 25, 3-0 Corvo min 30