Reeixida estrena del juvenil A del Sala 5 Martorell a la Divisió d’Honor Juvenil Nacional, després de dues temporades d’absència. Un pòquer de l’ala Ibai Espinosa va permetre als amfitrions imposar-se al palmesà Entreculturas Montesión (4 a 2).

El partit es va caracteritzar per la intensitat i la competitivitat que van exhibir ambdues formacions, que van maldar per imposar el seu estil de joc. D’altra banda, els sistemes defensius d’un i altre equip també van oferir unes excel·lents prestacions i, en aquest context, només Ibai Espinosa va assaborir la recompensa del gol durant el primer acte (min 17). Als tres minuts de la represa, l’ala va reincidir (2 a 0), però aquest gol va esperonar els balears, que van minimitzar el seu desavantatge i van mantenir viva l’opció d’assolir l’empat fins que Ibai Espinosa, amb el seu quart gol de la matinal, va sentenciar la victòria martorellenca (min 38).