Els socis abonats al Baxi Manresa tindran l’oportunitat, diumenge a la tarda, d’assistir gratis al partit de futbol que el principal equip masculí de la ciutat, el Centre d’Esports, jugarà contra l’Olot, pertanyent a la quarta jornada de la Tercera Divisió RFEF. Així ho va anunciar el directiu del club de futbol Francesc Sòria en unes declaracions a Ràdio Manresa.

Així, Sòria explicava que «el Manresa ha decidit obrir portes a algun col·lectiu i, en aquest cas, per a aquest diumenge, serien els socis i sòcies del Baxi Manresa». L’hora del partit, dos quarts de set de la tarda, fa perfectament compatible compaginar el partit que el conjunt de bàsquet jugarà contra el Coosur Reial Betis a Sevilla, a dos quarts d’una del migdia, a través de Movistar i el partit del conjunt blanc-i-vermell, que serà sis hores més tard.

Aquesta iniciativa demostra el corrent d’empatia que s’ha generat entre clubs de la ciutat en els darrers temps, demostrat al final de les últimes temporades amb els desitjos d’èxit entre els uns i els altres. També pot ser una bona oportunitat perquè els abonats del bàsquet es decideixin a fer-se’n també del futbol i seguir, d’aquesta manera, les evolucions del conjunt de Ferran Costa, que ha començat la lliga amb una victòria a casa i dos empats a domicili en camps difícils.

El partit contra l’Olot serà interessant perquè els garrotxins ocupen la segona posició de la classificació amb set punts, fruit de dues victòries i un empat a fora de casa, en la seva única sortida, al camp del Vilafranca.