Tercer empat en tres partits jugats del Club Gimnàstic de Manresa a la Lliga Nacional Juvenil. Els escapulats van igualar en els últims deu minuts un marcador advers (2 a 0) i van segellar un meritori empat final a dos gols al terreny de joc del RCD Espanyol B.

Tal com va succeir a la primera jornada contra el Jàbac i Terrassa al Gimnàstic Parc (1 a 1), l’equip d’Adrià Talavera va encaixar un gol de l’oponent en els primers minuts de joc. L’adversitat va destarotar els manresans i va facilitar el domini del conjunt de Javi Chica que va incrementar el seu avantatge mitjançant Jan Moreno (min 15).

Adrià Talavera va efectuar quatre substitucions al descans per propiciar la reacció escapulada. El joc del Club Gimnàstic de Manresa va millorar de forma substancial a la represa, però aquest salt qualitatiu no es va concretar en gols fins el tram final de la confrontació. L’explosiu Bakary Cissé va minimitzar el desavantatge escapulat (min 82) i, tres minuts després, Elián Prunés va marcar el gol de l’empat.