Tres victòries en tres partits. El Sala 5 Martorell va palesar la seva ambició en la competició de lliga i va superar el Covisa Manresa en el derbi intercomarcal (3 a 2). Els martorellencs van encarar el matx després de caure eliminats, dimarts, a la Copa del Rei i amb cinc baixes per lesió (Joan Rusines, Josep Coca, Fouad El Amrani, Pablo Robert Rincón i Carles Corvo). I els manresans reforçats amb la incorporació de l’internacional marroquí Asis Boukhress.

L’escenari va afavorir que el partit esdevingués tàctic i equilibrat. Les tres primeres ocasions van correspondre als amfitrions. Pavel Pérez va xutar ras fregant el pal als dinou segons. Pau Albacete va rematar al pal una assistència de Ramón (min 4) i, 41 segons després, Oussama va xutar arran de la creueta. A continuació, es va imposar la igualtat. Els locals no van generar més accions de perill i, en contraposició, el Covisa Manresa va començar a rutllar en atac, i Santa (min 15), Carles Ambrós (minuts 16 i 17) i Manu (min 18) van obligar Imad Ruiz a lluir-se.

La situació es va modificar als cinc minuts de la represa. Ramón va propiciar el gol de Pavel Pérez en executar amb mestria una jugada d’estratègia en un servei de falta. Només 29 segons després, el juvenil Ibai Espinosa va incrementar l’avantatge local. Va pispar la pilota a Asis, va trenar una paret amb Ramón i va batre Adil. Les enverinades canonades d’Asis van rebre sempre la resposta d’Imad, però l’única errada del porter local va propiciar el gol de Josan (min 37). Oussama va replicar 33 segons després, però Èric Castillo va situar els manresans a un gol de l’empat en culminar una jugada trenada per Asis, Lavado i Josan quan faltaven 2 minuts i 3 segons. En aquest període, el Sala 5 Martorell va saber defensar el seu avantatge.