El Joanenc va començar la lliga de la millor manera, amb una victòria de mèrit contra el Sabadell B per 1 a 0. El partit va començar molt enèrgic, amb un Sabadell dominador que controlava el ritme del joc i tractava de superar el bloc defensiu dels locals, que va estar excels durant els noranta minuts. El domini aclaparador dels sabadellencs en els primers minuts va fer que el cos tècnic del Joanenc modifiqués l’esquema per evitar una desfeta, i l’equip es va mostrar més agressiu i a poc a poc i discutia la possessió de la pilota al seu rival, tot i que acabaria la primera part sense cap ocasió de gol clara per als santjoanencs.

A la represa, els grocs van sortir més endollats, amb una pressió elevada que dificultava la creació de joc visitant al centre del camp. Al minut 60 el Joanenc recuperava una pilota a prop de l’àrea del Sabadell i es trobava amb els espais suficients per encarar la porteria rival. Herms rebia la pilota i definia lluny de l’abast del porter visitant, era l’1 a 0 en el marcador. Amb la tranquil·litat del gol, els locals es preocupaven de defensar el resultat, mentre que un Sabadell sense res a perdre es llançava a l’atac. Els darrers minuts van ser de patiment per als bagencs, però el bon posicionament defensiu va impedir que els arlequinats aconseguissin l’empat.