La defensora de Sant Esteve Sesrovires Jana Fernández va disputar els noranta minuts en la golejada del FC Barcelona davant l’Alabès (9-1) i hi va contribuir marcant el vuitè gol. Les blaugrana van començar perdent però van acabar reaccionant per atropellar les rivals. La monistrolenca Núria Mendoza va disputar tot l’enfrontament del seu conjunt el Llevant, en la desfeta per dos gols a zero al camp de la UD Granadilla Tenerife. El Rayo Vallecano, amb la santfruitosenca Paula Fernández, va patir una golejada al camp de l’Eibar (4-0). La jugadora bagenca va sortir al minut 66 després de substituir Tanaka. La portera igualadina de l’Eibar Noelia Garcia no va anar convocada en la victòria del seu equip.