El derbi de l’Alt Urgell entre el FC la Seu d’Urgell i el CF Organyà va ser un dels partits més destacats de la tercera jornada del Subgrup 7B de Segona Catalana. Amb les grades de la tribuna del Municipal Emili Vicente a vessar d’espectadors, els amfitrions es van imposar al seu oponent després de nou temporades sense aconseguir-ho (2 a 0). Carles Valls va concretar el triomf. Va atorgar avantatge al FC la Seu d’Urgell transcorreguts dos terços del primer període (min 32) i va sentenciar la victòria al minut 71. Els locals van vèncer l’AE Guissona a la primera jornada (1 a 0) i van cedir a Artesa de Segre a la segona (2 a 0). A hores d’ara, ocupen el quart lloc a la classificació amb 6 punts. Per la seva part, el CF Organyà va ajornar el primer partit de lliga per jugar la final de la Copa Pirineus i es va imposar al CF Palau d’Anglesola a la segona, amb gols d’Arturo Gándara (min 40) i Robert Vila (min 62).

D’altra banda, aquest cap de setmana es va iniciar la lliga al grup 2n de Segona Catalana. La UD San Mauro de Santa Margarida de Montbui va sumar un punt al camp de l’Sporting Gavà (0 a 0), mentre la UD Montserrat d’Igualada va cedir in extremis contra la UE Sitges (0 a 1). El CE Òdena va descansar i dissabte rebrà al conjunt igualadí (17 hores).