Els dos equips de la comarca del Bages que aquest exercici militen a la Lliga Catalana de Primera Divisió van obrir el campionat amb un derbi intens. El CN Manresa es va imposar al CN Sallent (15 a 10). Un parcial de 5 a 0 en el tercer quart va resoldre el duel. Els sallentins van adquirir avantatge a l’electrònic a l’inici (0 a 2 i 1 a 3). Els amfitrions van aconseguir empatar a tres, però un gol de Gerard Modrego va permetre als jugadors de Montserrat Fontcuberta imposar-se al final del primer parcial (3 a 4). Els manresans van guanyar el segon quart (3 a 1) tot i la bona actuació del porter i del boia sallentins, Luis Pedro Cano i Marc Prat. Roc Serra va transmutar el 6 a 5 del descans en un esperançador 7 a 5, però Marc Prat i Bernat Torras van empatar a set. Aleshores, els gols Aleix Estany, Arnau Noguera (2), Arnau León i Guillem Lafoz van sentenciar.