El Pavelló Municipal d'Artés i els espais de la rodalia seran escenari, aquest pròxim diumenge 17 d'octubre, de la 1a Trobada d'Escoles de Bàsquet, corresponent a la temporada 2021-22. Aquest esdeveniment es celebrarà gràcies a la organització del CB Artés i de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

En aquesta Trobada d'Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals hi participaran nois i noies que, repartits en 36 equips, respresentaran un total de 13 Clubs i Escoles d'aquesta demarcació: CB Artés, CB Castellet, Club Bàsquet Manresa 2015, Associació La Salle Manresa, CB Navàs, Òdena Club Bàsquet, Esportiu Club Piera, CB Puig-reig, Club Atlètic Esportiu Sallent, Associació Esportiva Escolar Paidos, CB Santpedor, CB Tona i CB Torelló.

El calendari de la trobada CB Artés

Així mateix, i de forma paral·lela, també es durà a terme, durant el mateix diumenge 17 d'octubre, la Trobada de Presidents i Presidentes de Clubs de la Delegació de les Comarques Centrals, que es desenvoluparà a l'Espai Celler Àrtium de la mateixa localitat artesenca.