El ciclista santfruitosenc Guillem Muñoz és a un pas d’acabar al podi la Titan Desert d’enguany. El corredor de l’equip manresà BMC TBellès by Kalas va perdre ahir el tercer lloc a mans del basc Haimar Zubeldia, però encara podria aprofitar l’última jornada, que es disputa avui, per recuperar-lo. A més, té una diferència de gairebé cinc minuts respecte del quart classificat, Julen Zubero, que l’haurien de fer sortir amb tranquil·litat.

Muñoz, que va guanyar la segona etapa de la cursa, va ser ahir cinquè a 3.28 del guanyador i virtual triomfador en la competició masculina, el suís Koony Looser, que va superar Zubeldia i Zubero per 1 minut i 56 segons. Quart va ser Josep Betalú, a 2.58. Looser té ara 4.22 sobre Zubeldia i 4.53 respecte de Muñoz. La jornada d’avui serà de 74 quilòmetres i 617 metres de desnivell acumulat. És la més curta de totes, però encara poden passar moltes coses.

En la competició femenina, el TBellès va guanyar l’etapa amb la guixolenca Sílvia Roura, que es va imposar a Ramona Gabriel i la supera en la general. I els que segurament acabaran primers en la competició de duets mixtos seran Núria Picas i Pau Bartoló. La manresana i el berguedà, que havien perdut el lideratge el dia anterior, en aquest van aprofitar l’error de navegació de Misha Sekulova i Tomi Misser, que es van saltar un punt de navegació.