Reeixida participació dels equips del Club Rítmica Manresa a la primera fase de la Copa Catalana de Tardor per conjunts. Els equips júnior VI i infantil IV van ser els que van assolir una classificació més destacada. El septet manresà júnior va pujar al segon graó del podi en 10 maces (11,000 punts), mentre que les gimnastes de l’infantil IV (Laia Ardèvol, Júlia Domingo, Abril Mor, Míriam Puigmal i Júlia Zamora) van segellar la mateixa consecució en mans lliures (13,300 punts). L’actuació d’aquest conjunt no va ser tan lluïda en pilota: va ser setè (10,500 punts). També la formació infantil V va competir en dos aparells. El quintet va signar la tercera posició en mans lliures (13,500 punts) i la quarta en 10 maces (11,200 punts). Finalment, el conjunt benjamí IV es va estrenar a la Copa Catalana amb un tercer lloc en mans lliures (12,400 punts).

El conjunt infantil IV va signar el segon lloc en mans lliures | CLUB RÍTMICA MANRESA