El Barça s’ha quedat sol al capdavant de la Lliga Iberdrola un cop ahir es van combinar la golejada al camp del Sporting Huelva (0-5) i la derrota de la Reial Societat a casa contra el Llevant (0-1). Ambdós conjunts s’enfrontaran en la propera jornada, el darrer cap de setmana de mes, a l’Estadi Johan Cruyff, en data i horari encara per confirmar.

Un gol en pròpia porta de la defensa Stephanie Blanco al 27 va obrir el camí de la victòria de les futbolistes de Jonathan Giráldez, que van sentenciar el partit en un marge de cinc minuts a meitat del segon temps. Alèxia, Aitana i Paredes van concretar el triomf entre el 59 i el 64, i de nou Aitana va arrodonir la maneta al 77.

El pols entre la Reial Societat i el Llevant de Núria Mendoza, dos equips que volen acabar en posicions de Champions, es va resoldre a favor de les valencianes amb un gol de Carol al minut 89. Per la seva part, l’Atlètic de Madrid no va passar de l’empat al camp del Granadilla (1-1), tot i que Ludmila va marcar el minut 4. Deu després, Pérez va restablir l’equilibri.

El Barça té 21 punts, la Reial 18, l’Athlètic Club –que va vèncer 2-1 el Vila-real– 16 i el Llevant i l’Atlètic 14. El cuer continua sent el Rayo Vallecano de la fruitosenca Paula Fernández, que va caure a València per 1-0 i es manté amb només 1 punt de 21 possibles.

L’Eibar de la portera igualadina Noèlia Garcia es manté amb 6 punts després de perdre per 1-2 a casa amb el Betis. I el Reial Madrid, amb dues victòries a Europa, va caure per 3-0 a Sevilla i només té 4 punts. El nouvingut Alabès va vèncer al camp del Madrid CFF.