La 20a edició de la Festa de l’Esport de Sant Vicenç de Castellet va reconèixer divendres la feina feta per les persones que han mantingut vives les entitats en uns temps complicats. Celebrada a Cal Soler, la vetllada va congregar esportistes i representants de clubs als quals la regidoria d’Esports va voler agrair el treball realitzat.

La trobada va tenir la presència del fisioterapeuta Juanjo Brau, fill de la localitat bagenca i que des del 1997 treballa en el Futbol Club Barcelona. A més, des del 2004 ho fa amb el primer equip de futbol de l’entitat blaugrana. Brau va ser el pregoner d’una festa que va ser un homenatge col·lectiu.

L’Ajuntament va proposar les entitats que presentessin els seus candidats per tal que, en el transcurs de la festa, se’ls pogués reconèixer la feina feta i els mèrits acumulats al llarg dels anys. D’aquesta manera, es va fer menció a tretze persones: Josep Batlle (Club Esportiu Kick Boxing Pugnator Castellet), Mar Ruiz i Antonio Reillo (Club Esquaix Atlètic Castellet), Àlex García (Club Esportiu Futsal Vicentí), José Luis Martín i el conjunt dels entrenadors (Club Bàsquet Castellet), José Jiménez (Club Taekwondo Castellet), German Comas (Futbol Club Sant Vicenç 2018), Antonia Alonso i Antonio Ceballos (Club Petanca Sant Vicenç), Antonio Zancada (Club Pesca Olímpic Castellet) i Míriam López i Luis Luna (Club Natació Castellet).

Divuit clubs guardonats

La Festa de l’Esport també va ser l’escenari idoni per fer un esment especial als clubs i les entitats que mantenen viu el caliu esportiu a Sant Vicenç: Club Esquaix Atlètic Castellet, Club Taekwondo Castellet, Club Kickboxing Pugnator Castellet, Club Karate Do, Futbol Club Sant Vicenç, Club Esportiu Futsal Vicentí, Associació Bagesport, Club Hoquei Castellet, Club Bàsquet Castellet, Club Natació Castellet, Unió Ciclista Sant Vicenç, Club Tot Moto Bages Sud, Club Pesca Olímpic, Club Escacs Castellet, Club Petanca Sant Vicenç, Club Petanca Atlètic Castellet, Centre Excursionista Sant Vicenç i Penya Blaugrana. Un llistat que representa la riquesa del teixit esportiu de la ciutat.