El proper dissabte 24 d’octubre es celebra la desena edició de la Cursa Corriols de Guardiola al municipi de Sant Salvador de Guardiola. Enguany es recupera el format de les edicions anteriors a la pandèmia amb una nova incorporació, la cursa de 20 km resseguint els corriols i entorn natural del municipi.

Així doncs, en aquesta 10a edició els participants podran tornar a gaudir de l’ambient de cursa en les categories de 5km, 10km o 20km pels adults. Com en altres edicions també es podrà gaudir de l’esport infantil amb les 3 categories dels Corriolets en funció de l’edat dels participants.

Cal remarcar que ja s’ha confirmat la inscripció a la categoria de 20km de Lluís Ruiz Oller, atleta que enguany ha obtingut la 6a plaça a la Ultrapirineu, i d’altres guanyadors d’edicions passades com Albert Casas, Júlia Dalmau, Josep Gras, Cristina Millan, Miqui Riera i Armand i Joana Hernández, entre d’altres.

Es pot trobar més informació a la web municipal i a les xarxes socials de Corriols Guardiola i realitzar les inscripcions online o, de forma presencial, el dia de la cursa.