El pilot sanfruitosenc del Club Amics Moto Valls de Torroella Ramon Brucart va guanyar les dues mànigues de la cinquena cursa del Campionat de Catalunya de motocròs de la categoria MX3 i, d’aquesta manera, se’n va proclamar campió quan encara falta la darrera prova. A falta d’aquests punts, Brucart té 240 punts i el segon classificat, Aleix Díaz, només en té 170, amb 50 per adjudicar.

A part del títol de Brucart, el pilot del MC Baix Berguedà Simeó Ubach Sala, amb Husqvarna, va quedar segon en la categoria MX-Elit per darrere del corredor de Kawasaki Sergio Castro. En la general provisional, el líder és Nil Arcarons, amb 138 punts, seguit de Simeó Ubach just a darrere, amb un total de 136.

En la categoria MX-5, el pilot del Moto Club Fonollosa Sergio Perellón, amb KTM, va aconseguir la victòria després d’un primer i d’un segon lloc. La general és liderada per Sergi Lasala, amb 186 punts, i Perellón és tercer, amb 129. Finalment, Liam Sanjuán, del MC Fonollosa, va ser quart en la categoria MX125, després d’una tercera i una quarta posicions. A la general és sisè, amb 77 punts. La propera prova serà el 7 de novembre a la Pobla de Mafumet.