El duel català de la Lliga Endesa femenina va demostrar ahir que el Cadí La Seu està preparat per lluitar amb qualsevol rival, però la seva imbatibilitat va quedar truncada pel Spar Girona, que es va prendre així la revenja de la final de la Lliga Catalana disputada fa un mes i mig a Manresa.

El primer parcial va ser clarament favorable a les de Bernat Canut, que van sortir com un tro i van doblar el seu rival (24-12). Però el Girona va fer un parcial de 10-24 i es va arribar a la mitja part amb 34-36. Les espases estaven en alt.

El Cadí exhibia el seu potencial i jugava amb una gran intensitat. No en va, havien guanyat les cinc primeres jornades disputades. En el tercer quart, les locals van tornar a guanyar el parcial (15-10) i es va entrar en el darrer i decisiu quart amb 49-46.

L’energia del Cadí, però, es va acabar en els últims deu minuts, ja que només va anotar sis punts enfront dels 19 de les seves rivals, comandades per una magnífica Laia Palau en el moment decisiu. Malgrat la derrota, el Cadí va plantar cara a un equip poderós.