La davantera blaugrana Bruna Vilamala va patir aquest dilluns una important lesió durant el partit entre les seleccions sub-21 de Portugal i Espanya. Les visitants es van imposar per un contundent 0-6, tot i que el partit es va veure marcat per la lesió de la jugadora catalana. Abans del minut 5, Vilamala va trepitjar malament i va quedar estirada durant diversos minuts.

Finalment va haver d’abandonar el terreny de joc en llitera i en tornar a Barcelona s’ha sotmès a unes proves que han determinat que pateix una ruptura de lligament anterior encreuat del genoll dret. El Barça ha informat a les seves xarxes socials que la jugadora haurà de passar per quiròfan, per la qual cosa estarà almenys sis mesos de baixa.

Vilamala, de tot just 19 anys, ha demostrat en poc temps que en els pròxims anys pot ser una jugadora important per al Barça. Aquesta temporada ha disputat 20 partits en els quals ha anotat 13 gols. Ara haurà de treballar en la seva difícil recuperació, que la mantindrà allunyada del terreny de joc durant almenys sis mesos.