El CE Manresa ha fet oficial aquest dimarts al vespre el fitxatge del centrecampista sallentí David Batanero per reforçar la zona ampla del conjunt de Ferran Costa. Batanero estava sense equip des de l'1 de juliol, quan va acabar la seva relació contractual amb l'Eivissa, conjunt que havia pujat a la Lliga SmartBank. Al conjunt de les Pitiüses només hi va disputar 58 minuts repartits en cinc partits. Aquesta és la piulada de l'anunci del CE Manresa.

David Batanero havia tornat a la competició estatal després d'un llarg periple a Suècia. Va jugar quatre temporades al Sundsvall i dues més al Mjällby, amb els quals va totalitzar cent partits i deu gols anotats. En el primer dels dos conjunts va compartir experiència amb el tècnic berguedà Ferran Sibila, resumida en AQUEST article publicat per Regió7 el 2018.

Caldrà veure si Batanero es troba en prou bona forma física per debutar aquest diumenge amb el seu nou equip. Després d'una setmana de descans, el conjunt de Ferran Costa jugarà contra el segon classificat de la lliga, el Girona B, a partir de les 12 del migdia al Congost.