El CE Manresa a anunciar dimarts la contractació del centrecampista sallentí David Batanero, que es trobava sense equip després d'haver acabat contracte amb l'Eivissa, i aquest dijous l'ha presentat. El jugador sallentí, que abans va actuar a la lliga sueca, té 33 anys i espera posar la seva experiència al servei dels blanc-i-vermells per aconseguir "alguna cosa gran".

Així, abans de l'entrenament d'ahir va declarar que "em trobava sense equip i vaig trucar al Ferran per estar en la millor forma possible. Veient que no sortia res i que els caps de setmana, després d'entrenar, me n'havia d'anar a casa vam decidir amb el Ferran i el meu agent que havia de competir i no podia allargar-se tot gaire més. Vam decidir acceptar el que ens va proposar el Manresa i poder competir i ajudar en allò que pugui l'equip". Això és "fer alguna cosa important i crec que hi ha plantilla suficient per fer-ho. En el futbol no se sap mai, però cal intentar-ho fins al final".

Per la seva banda, Ferran Costa, l'entrenador, va explicar que "el David s'adequa perfectament a l'estil de l'equip. Té un tracte de pilota exquisit. Feia temps que s'entrenava amb nosaltres i ens fa sentir orgullosos que pensi que aquest és un projecte que l'atrau i podem créixer junts. És d'aquí, format al Manresa, i estem contents que ens ajudi a ser una miqueta més forts".

Ferran Costa parla sobre la nova contractació manresana

Ferran Costa parla sobre la nova contractació manresana CE Manresa

La primera oportunitat de Batanero per jugar amb el seu nou equip serà aquest diumenge, en què la formació bagenca rep a casa el Girona B després d'una setmana de descans.