El Sala 5 Martorell, líder amb sis victòries en sis partits a la Segona Divisió B de futbol sala, rep avui el segon classificat, el Gasifred Eivissa (17.30 hores),en un duel que determinarà qui és el primer classificat de la categoria. Els jugadors de Víctor González en tindrien prou amb un empat per conservar el lloc davant d’un adversari que només ha empatat un duel, el primer davant de l’Escola Pia Sabadell, i que ha encadenat cinc triomfs seguits.

Una hora més tard, a les 18.30, el Covisa Manresa jugarà el seu segon partit seguit al Pujolet, pavelló en el qual també compta els seus partits per victòries. El rival d’avui serà el Contestano Ye Faky, conjunt alacantí de Concentaina que en els seus tres desplaçaments només ha pogut sumar un punt i que es troba en zona de descens. Una victòria permetria els manresans acostar-se a la zona noble, depenent també dels resultats entre els altres equips.

El tècnic del conjunt bagenc, Pau Machado, ha admès a la prèvia que «preveiem un partit obert amb dos equips a qui agrada el joc ofensiu d’atac. Estem treballant fort per seguir sumant a casa, però hem de millorar defensivament. Estem encaixant més gols del que voldríem».