El davanter del Barça Sergio Agüero, que va patir una arítmia cardíaca en l'últim partit de LaLiga Santander contra el Deportivo Alabès, estarà, com a mínim, els tres propers mesos de baixa, segons han informat aquest dilluns els serveis del club català.

"El Kun Agüero ha estat sotmès a un procediment diagnòstic i terapèutic a càrrec del doctor Josep Brugada. És baixa i durant els propers tres mesos s'avaluarà l'efectivitat del tractament per determinar-ne el procés de recuperació", ha informat l'entitat blaugrana.

El punta argentí va abandonar el Camp Nou en ambulància dissabte passat, després de ser substituït al minut 42 per Philippe Coutinho en patir un episodi de malestar toràcic que li va causar problemes respiratoris i li va impedir seguir al terreny de joc.

Agüero, de 33 anys, va ser llavors traslladat a un hospital de Barcelona, ​​on s'ha sotmès, durant els dos darrers dies, a un exhaustiu estudi cardiològic.

El jugador estarà els tres propers mesos seguint tractament i sota la supervisió exhaustiva dels metges, per la qual cosa no tornarà a jugar, almenys, fins al proper mes de febrer.