L'equip masculí del CN Manresa va encaixar la primera derrota a la Lliga Catalana de 1a Divisió, amb un 12-7 a la piscina del CN Sabadell B que no va recompensar el seu bon joc. Tot i que va disputar un bon partit, el conjunt que entrena Peirón no va poder superar un rival nodrit amb joves talents que ja freqüenten el primer equip de l'entitat.

Vallesans i bagencs juguen amb ambició, i en aquesta ocasió la valentia va premiar primer els locals, que es van posar amb un 2-0, i això que Villaró va aturar un penal. Pelegrín va escurçar distàncies, però el Sabadell va tornar a marcar abans del final del primer temps (3-1).

En el segon quart, els locals es van escapar (5-2), moment que els manresans van aprofitar per redoblar esforços i reduir el marge amb gols de Ruiz (penal) i Estany. Però la intensitat dels amfitrions va tornar a obrir l'avantatge al descans (7-4).

La inèrcia del tercer període va ser similar: Ruiz i Pelegrín, en superioritat, van aconseguir retallar les distàncies (7-5 i 8-6), però el Sabadell va apretar i es va situar amb 10-6 a falta dels darrers vuit minuts. Els manresans tenien al davant un mur difícil de saltar, i el triomf va ser impossible. Rey va marcar, però el Sabadell va fer dos gols i el resultat final es va quedar en un ampli 12-7.

FITXA

CN Sabadell B: Romeva, Claramunt (1g), Andion (5g), Chávez, Marcé (3g), Soler, Llauradó, Martínez (1g), G Soler, De Gràcia, Bonet (2g) i Teclas.

CN Manresa: Iulian, Rey (1g), Puerta, Ruiz (2g), Serra, Muns, Mayol, León, Pelegrín (3g), Noguera, Estany (1g), Banco i Villaró.

Àrbitres: O. Sánchez i B. Pascual. Van assenyalar 10 exclusions i 2 penals al Manresa i 8 exclusions i 2 penals al Sabadell.

Estadística: El Manresa va marcar 2 gols en superioritat i va transformar els 2 penals. El Sabadell va fer 3 gols en superioritat i 1 de 2 penals.

Parcials : 3-1, 4-3, 3-2, 2-1.