Un escàndol brutal i insòlit sacseja el PSG femení. La centrecampista internacional francesa Aminata Diallo, de 26 anys, ha estat detinguda aquest dimecres a casa seva acusada de l'assalt patit al carrer per una companya seva, Kheira Hamraoui, una francesa d’ascendència marroquina de 31 anys que l’any passat va conquerir la Champions League amb el Barça .

Els fets, avançats per ‘L’Équipe’, va tenir lloc dijous passat, 4 de novembre. Diallo, Hamraoui i una altra companya tornaven amb el mateix vehicle, conduït per la mateixa Diallo, d’una festa organitzada pel PSG en un restaurant. En a arribar a prop de casa seva, dos homes encaputxats van treure violentament del vehicle l’exjugadora del Barça i la van colpejar durant diversos minuts amb una barra de ferro a les cames. Els dos atacants van acabar fugint i a Kheira la van traslladar a un hospital, on va rebre diversos punts de sutura a les cames i a les mans.

Per culpa d’aquestes lesions, l’exjugadora del Barça no va poder participar en la golejada del PSG al Reial Madrid en el partit de dimarts de la Champions (4-0). Sí que va ser sobre la gespa Aminata Diallo.

Segons la informació de L’Équipe, hi ha sospites que l’atac podria haver estat orquestrat per la pròpia Diallo per evitar que l'agredida li prengués el lloc dins l'equip. Segons un testimoni, l’atac semblava perpetrat perquè Kheira no pogués continuar jugant.

El PSG ha emès un comunicat en el qual condemna la violència i confirma que Diallo ha estat detinguda: «El París Saint-Germain pren nota de l'arrest policial aquest matí d’Aminata Diallo per part del Versailles SRPJ com a part del procediment obert després d’una agressió dijous passat a la nit contra jugadores del club. El París Saint-Germain condemna enèrgicament la violència. Des de la nit del dijous 4 de novembre, el club ha pres totes les mesures necessàries per garantir la salut, el benestar i la seguretat dels seus jugadors. El París Saint-Germain està treballant amb Versailles SRPJ per aportar llum als fets. El club està atent a l'evolució del procediment i estudiarà la resposta que s’hi donarà».

Es dona la circumstància que una lesió al bessó havia apartat Hamraoui de la selecció francesa i en el seu lloc havia estat convocada Diallo per a dos partits classificatoris per al Mundial del 2023 a Estònia.