El lateral dret Dani Alves ha explicat que "la samarreta del Barça", igual que quan juga amb la de Brasil, el converteix "en un superheroi". Així ho ha explicat en unes declaracions per als mitjans del club després de passar satisfactòriament la revisió mèdica aquest dilluns abans de ser presentat com a blaugrana dimecres.

"Tornar a posar-me aquesta samarreta per a mi és un extra de força i adrenalina, i espero poder contagiar els meus companys", ha afegit en aquest sentit Alves, que s'entrenarà per primera vegada a les ordres de Xavi Hernández aquest mateix dilluns a les 18 h.

Per al futbolista brasiler, "tornar a treballar amb gent que coneix" la seva "predisposició tant dins com fora del camp és un plaer". I el repte de "rescatar el Barça que tots coneixem" l'apassiona.

"De tota la meva trajectòria guanyadora, el 50% me l'ha proporcionat el Barça (23 dels 46 títols els ha conquistat amb l'equip blaugrana), de les millors coses que m'han passat al món del futbol les vaig viure a Barcelona i la meva família i la meva casa són aquí. Era inevitable que jo tornés a Barcelona. La grata sorpresa és venir com a jugador", ha admès Alves.