La fondista de l'Avinent Manresa Mireia Guarner va aconseguir diumenge una magnífica tercera posició en la Behobia-San Sebastià, una cursa de 20 km consolidada des de fa molts anys com una de les curses d'asfalt més prestigioses del calendari estatal. La bagenca va completar el recorregut de la 56a edició en un temps d'1 hora, 14 minuts i 40 segons, i va quedar per darrera de Núria Lugueros (Valladolid), una de les grans corredores d'asfalt del panorama espanyol, que va guanyar amb 1.12.42, i Elena Silvestre (Errentería), amb 1.13.36.

La cursa entre les dues localitats va aplegar més de 25.000 corredors. L'atleta més ràpid va ser Eneko Agirrezábal (1.01.41), en un final apretat en el que es va imposar a Jesús Ángel Olmos (1.01.44) i Alejandro González (1.01.46).

De l'Avinent també van participar Manel Sanchez, que va entrar a meta en un temps de 1.15.11, i Gisela Ramos, que va fer 1.51.58.

L'any passat, la cursa no es va poder celebrar a causa de la pandèmia.