Cada vegada arriben més dades sobre l’agressió que Kheira Hamraoui va patir el 4 de novembre a París. La jugadora del PSG ha difós, a través del diari ‘L’Équipe’, les dures seqüeles que pateix després de l’atac. La imatge mostra un hematoma a la part superior de la cuixa i un tall. Aquest mitjà assegura que la jugadora està sota tractament psicològic com a teràpia pal·liativa pel l'assalt que va patir.

L’ex del Barça va relatar a la policia que tot va passar a pocs metres de casa seva. Una furgoneta es va apropar a la jugadora i de dins en van baixar dos individus amb el rostre tapat amb un passamuntanyes negre que van cridar «Obre la porta!» unes quantes vegades, segons va declarar. Els assaltants van fer fora del vehicle Hamraoui, que va caure a terra, i van començar a colpejar-li les cames amb una barra de ferro rectangular.

«Vaig intentar protegir-me amb les mans tant com vaig poder», va afirmar. Després d'uns segons colpejant-la, els agressors van fugir i Aminata Diallo, la conductora del vehicle en el qual s'havia desplaçat la centrecampista del PSG, va alertar els cossos de seguretat del club, que la van portar a l’hospital de Poissy, on els metges es van encarregar de curar-li les ferides i tranquil·litzar-la. Després de fer-se pública la notícia, el club li va prescriure diversos dies de descans per recuperar-se físicament i mentalment.

Éric i Hayet Abidal volen declarar al més aviat possible

Diallo va ser interrogada després dels fets, quan era la principal sospitosa. Ara, tots els ulls estan posats en l’exfutbolista Éric Abidal i la seva dona Hayet, que volen declarar per acabar amb tots els rumors que els involucren. Així ho han transmès a la fiscalia de Versalles. A tot això, l’advocat d’Hamraoui assegura que la veritable víctima de tot el que ha passat és la seva clienta, que ja ha tornat als entrenaments de forma individual, allunyada de les seves companyes.

«La meva client mai ha declarat als investigadors de la Policia Judicial de Versalles de qui era el xip del telèfon. Es tracta d’informació errònia que es va difondre, en detriment de la senyora Hamraoui. La pregunta és: amb quin propòsit?», ha precisat el lletrat de la francesa.

‘L’ Équipe’ també ha assegurat que, donada la transcendència mediàtica que ha aixecat el cas en les últimes setmanes, el degà dels jutges d’instrucció de Versalles, Joëlle Nahon, ha emès una comissió rogatòria als investigadors de la policia judicial de Versalles per així poder rastrejar els responsables de la filtració.