Rosa Maria Morató i Pol Guillén van ser els vencedors de La Navarclina, la cursa de 10 km organitzada pel Club Atletisme Navarcles que es va celebrar diumenge al matí a l'entorn de la localitat bagenca. La prova, que en els darrers temps s'havia agafat alguns anys sabàtics, va recuperar el circuit de les primeres edicions,

La cursa va comptar amb 165 corredors. Pol Guillén es va imposar en la categoria masculina amb un temps de 36.11, seguit de Carles Reposo (37.47) i Gabriel Prat (38.31.

Les locals Rosa Maria Morató (45.41) i Mercè Vila (50.21) van ocupar les dues primeres places en la categoria femenina, seguides de Clàudia Guals (50.56).

Els joves corredors també van tenir la seva cursa IAM PAU

Al llarg del matí també es va disputar la Mini Navarclina, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, en la qual hi van prendre part 25 corredors.

La matinal celebrada amb un ambient familiar i un clima esplèndid va cloure amb sorteig de productes dels patrocinadors.