L’Avinent Manresa va ser sisè en el Campionat d’Espanya de cros per clubs, que es va celebrar diumenge passat a Santiponce (Sevilla). Les curses es van disputar en el marc del cros d’Itàlica, a l’entorn del conjunt arqueològic del mateix nom.

La keniana Norah Tanui Jeruto va vèncer amb 24.22 en un recorregut de 7.920 metres, i la millor espanyola va ser Carolina Robles, 13a de la general liderant la victòria del Barça (19 punts) per davant del Playas de Castellón (41) i el Bilbao Atletismo (49). Després de València CA (57) i Running Pinto (100), l’Avinent va ser 6è amb 122 punts: Meritxell Soler (14 espanyola), Mireia Guarner (32), Núria Tió (35), Marina Guerrero (40) i Mercè Guerra (49). El JAB Berga va acabar 34è amb el quartet integrat per Núria Cascante, Susagna Rodríguez, Lídia Pons i Anna García.

En categoria masculina, 19è lloc del JAB amb Genaro Pizarro, Marc García, Víctor Aguilera i Roger Comellas. El club berguedà va ser 9è en sub-23, amb Carla Esclusa, Ariadna García, Ariadna Arisó i Gemma Santacreu. En sub-18 masculí, l’Avinent Manresa va aconseguir la 18a posició d’un total de 51 equips, amb Ayub Kharbouch, Miquel Cruz, Oriol Vergés, Nil Frias i Yassi L’Aziri.

Els estatals individuals es faran el 30 de gener a Jáen. A nivell català, la propera gran cita és el cros de Granollers, el 5 de desembre.