Segona posició pel guardiolenc Yeray Chaves a la Copa Catalana de patinatge artístic, celebrada al poliesportiu municipal de Riudoms (Baix Camp). El patinador sènior del CPA Manresa va disputar-se el passat 13 de novembre una posició entre els millors patinadors catalans en el podi del certamen on van participar fins a 88 patinadors i patinadores de tota Catalunya.

El CPA Manresa va estar present a la competició amb l'actuació del guardiolenc que va aconseguir la plata a la màxima categoria. Chaves va obtenir la millor puntuació de la temporada amb 19,67 punts d'elements tècnics i 15,97 de components i un punt de deducció, sumant un total 34,64 punts.

El patinador bagenc va executar una excel·lent performance on les puntuacions dels salts i les piruetes van estar molt equilibrades, demostrant una clara evolució en la seva carrera professional en tots els aspectes tècnics.

El podi de la Copa Catalana de patinatge artístic disputada el 13 de novembre a Riudoms Club Patinatge Artístic Manresa

El podi es va completar amb el primer lloc del patinador de Montblanc Josep Maria Trullols i el bronze de Roger Saumell del Club de Patinatge Sant Ramon.