El quart i el cinquè classificats del grup 3 de la Primera Catalana, el CF Martorell i la UE Valls, van protagonitzar un partit vibrant al Municipal Torrent de Llops, però cap de les dues formacions va poder transformar les ocasions de gol de què va disposar i, així, martorellencs i vallencs van signar unes taules que no permeten ni als uns ni als altres mantenir el ritme del primer a la taula i l’equip favorit per assolir l’única plaça d’ascens a Tercera Divisió en disputa: l’Atlètic Lleida.

Ambdues formacions van palesar la seva predisposició ofensiva des dels primers minuts de joc. Souleiman Touray, el porter local, va haver de conjurar una enverinada centrada (min 2) i David Olid (min 7) no va poder precisar una passada decisiva envers Uri Muñoz. Dos minuts després, una gran triangulació entre David Olid, Xavi Marco i Uri Muñoz va finalitzar amb un inoportú xut als núvols. Finalment, Souleiman Touray va desviar a córner un servei de falta executat per Riki (min 14).

A la represa, les accions ofensives generades pels tarragonins van ser més perilloses i al minut 53 el porter martorellenc es va lluir en conjurar una doble ocasió de l’equip dirigit per Manel Cazorla. Touray va tornar a ser decisiu en aturar un xut ras de Sergi Gestí (min 81) i, ja en el temps de recuperació, la rematada rasa i creuada d’Arnau Miró va fregar la base d’un dels pals de la porteria martorellenca. Tot i el domini dels visitants en aquest segon acte, els jugadors de Javi Cuesta es van mostrar en tot moment competitius i Carles Serván va poder donar la victòria als amfitrions en una enverinada rematada de cap final (min 92).