La selecció espanyola de trampolí va aconseguir una excel·lent cinquena plaça en la final del 35è Mundial, celebrat a Bakú (Azerbaidjan), amb Robert Vilarasau, del club Egiba de Manresa, formant equip amb David Vega, Jorge Martín i Raül Sánchez. L’equip estatal no havia aconseguit mai abans el pas a la lluita pel títol, que es va endur Bielorrússia per davant del Japó, Rússia, la Gran Bretanya i Espanya.

En el capítol individual, Vilarasau va entrar a la ronda semifinal i va quedar en el lloc 19, mentre que Martín va ser 14è i Vega 16è. Aquests bons resultats en solitari són un bon aval per pensar en la possibilitat d’anar als Jocs Olímpics de París del 2024.

En la categoria femenina, Marina Chavarria, també de l’Egiba, va formar part de la selecció espanyola que va obtenir la setena posició final. Noa Puente-Dodd, Melania Rodríguez i Noemí Romero van ser les altres representants del conjunt estatal. Japó es va coronar campiona mundial, per davant de Xina i Rússia. En el terreny individual, 46a posició per Chavarría. Rodríguez va disputar la final i va ser 7a. Romero va acabar 15a i Puente-Dodd la 52.