El club Eix Judo Navàs va acollir la primera edició del torneig Eix del Llobregat, una competició per a joves judoques de 6 a 12 anys que va acollir 150 participants. Van participar en lligues i pertanyien a les escoles Vedruna de Manresa, L’Olivar de Castellnou, Joventut de Callús, Judo Santpedor i Judo Eix de Navàs.

L’organització va ser un èxit segons el seu organitzador, Roger Fontanet, i durant el torneig es va anunciar l’assoliment del sisè dan a càrrec de la mestra del Judo Santpedor Laia Fernández. Ella va ser l’encarregada de coordinar, juntament amb Eloi Barrachina i Roger Fontanet, el funcionament de la competició, que es va desenvolupar en grups mixtos i amb un marcat to pedagògic.

Pel que fa als alevins els guanyadors van ser Marc Sastre, Jofre Camprubí, Roger Camprubí, Marc Pinyot, Anaïs Bellmunt, Rita Muñoz i Arlet Descals (Judo Santpedor), Nil Sunyer i Josep Maria Serra (Judo Eix Navàs) i Geda Serena (Joventut Callús). En benjamins van vèncer Marina Coll i David Rusu (Santpedor), Pau Feliu, Daniela Montero i Bruno Buenache (Vedruna), Eric Cano, Aleix Duman, Adrià Arimany i Lotta Gállego (Eix) i Laia Sala (Olivar). Finalment, pels prebenjamins, Mia Henestrosa, Hugo Linares, Jordi Prieto, Cesc Nohales, Noa Pradas, Pau Bernades i Guerau Tatgé (Santpedor), Júlia Cruz i Josep Aligué (Vedruna) i Otto Arévalos (Eix Navàs).