El Cadí la Seu segueix en una bona posició per entrar a la Copa de la Reina després de derrotar amb facilitat, i amb aportació de totes les jugadores, un Gran Canària que ja tenia el partit perdut a la mitja part. De fet, les insulars van trigar tres minuts a anotar i, tot i que es van avançar per 10-13 a l’inici, van ser víctimes d’un parcial de 7-0 de l’equip de Bernat Canut que ja va anar amb avantatge al primer descans. En el segon quart va ser quan el Cadí va augmentar la diferència amb la direcció de Laura Peña i el bon debut de Júlia Soler. A més, van arribar també els punts d’Etxarri, que van permetre una diferència de 18 punts a la mitja part.

A la represa, l’intent per reaccionar de les canàries va ser una pressió ordenada pel seu tècnic, però el Cadí la va gestionar bé i, fins i tot, va ampliar la diferència. En l’últim quart va debutar Laia Ribes, que va estar a punt d’estrenar el seu compte. Va ser una anècdota ja que el duel estava totalment decantat.