Les jugadores del CN Vallirana, líder invicte, es van mostrar molt superiors a les del Fibracat, que ja sumen dues derrotes. La superioritat de les visitants ja es va materialitzar en el primer quart, amb un 0-4 que César va deixar en 1-4 al final del primer parcial.

El gol podia indicar un canvi en la dinàmica del partit, però no va ser així ja que la defensa del Vallirana era infranquejable per a les bagenques. L’1-6 de la mitja part deixava el partit sentenciat.

Amb la feina feta, els dos conjunts van jugar amb menys precaucions defensives i van firmar dos parcials golejadors. El tercer període va acabar 2-3, amb gols locals de Muns i Bisbal. Un cop trencada la xarxa defensiva, el quart temps de joc va resultar espectacular, amb vuit dianes, quatre per banda. Les de l’equip de López les van anotar I. Peirón (en tres ocasions) i Muns.