El Covisa Manresa visita aquesta tarda (18.30 hores) el pavelló Joan Creus de Ripollet per jugar contra un rival que és nou punts a sota en la classificació però que pot posar les coses difícils. Un dels motius principals pot ser les baixes al conjunt de Pau Machado. A la coneguda absència d’Asís s’ha de sumar la d’Eric Castillo, a més de la de Kalet, tots amb problemes físics. A més, el porter Adil té problemes amb un dit. Amb tot aquest panorama, l’entrenador dels manresans ha decidit disposar del juvenil Aleix Pérez, que s’ha entrenat durant tota la setmana amb la primera plantilla.

El Ripollet ha jugat sis partits a casa amb tres victòries, una d’elles de mèrit contra l’actual líder, el Mataró, però també ha patit tres desfetes i es troba allunyat de la zona alta de la classificació.

En aquesta hi ha el Sala 5 Martorell, que ha vist frenada la seva marxa triomfal en les darreres setmanes, com demostren les tres jornades seguides sense conèixer la victòria, amb dos empats a casa, amb el Ripollet i el Picassent, i la derrota a la pista del Mataró. El conjunt que dirigeix Víctor González té avui una sortida exigent al feu de l’Hospitalet Bellsport, en un duel que arrencarà a les sis de la tarda.