El Grup Via CB Artés va lluitar de tu a tu davant del poderós Bàsquet Girona B però va acabar cedint després d’un fluix quart període. Els jugadors artesencs van tenir una bona posada d’escena durant la primera meitat. Ambdós equips van estar molt igualats i es va arribar al descans amb un mínim 28-30 favorable als gironins. A la represa, els artesencs van pujar el nivell d’intensitat defensiva i van deixar el seu rival amb tan sols 10 punts. Cumelles, autor de 19 punts, va liderar la remuntada local, 43-40.

En el tram definitiu, els jugadors de l’Artés es van negar de cara a cistella i van veure com els visitants capgiraven el marcador i anaven ampliant les distàncies de mica en mica fins al definitiu resultat de 53-65. En la propera jornada, el Grup Via CB Artés rebrà la visita del Sol Gironès Bisbal.