Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i del Moianès, pertanyents a l’Esport-7 de Manresa, al Judo Moià i al Judo Ripoll, van obtenir set medalles en la categoria de cadets la novena edició de la Copa Espanya d’edats, que va tenir lloc al pavelló poliesportiu de la Universitat Pública de Navarra.

D’aquesta manera, la representació de casa nostra va aconseguir dues victòries. La primera va ser per a Àlex Llamas (Esport-7), que va guanyar en menys de 50 quilos, i la segona per a Cai Castany (Esport-7) que va obtenir la victòria en menys de 90 quilos.

El campionat també v aveure dues segones posicions per a membres del centre. En concret, les van obtenir Adrià Jorba (Esport-7), que va ser segon en menys de 66 quilos, i Guillem Lozano, que també va ocupar aquest mateix lloc en la prova de més de 90 quilos.

Finalment, les tres terceres posicions van correspondre a Helga Barris (Esport-7) en menys de 48 quilos, a Arnau Domínguez (Esport-7) en més de 90 quilos, i a Asier Martín (Judo Ripoll), en menys de 90 quilos. També va destacar el cinquè lloc de Júlia Beltran (Judo Ripoll) en menys de 52 kg. Van competir també en la prova Luca de Palma, Aleix Bell, Julen Muñoz, Jordi Benito, Jan Perau i Iñaki García (Esport-7), Jordi Álvarez (Judo Moià) i Nerea Espinosa i Òscar Pineda (Judo Ripoll).