El jove atleta igualadí de 15 anys Hamza Zeroual va tornar a ser recompensat per una acció que s’ha fet famosa les últimes setmanes. El jove migfondista del Club Atlètic Igualada va recollir un dels premis Valors, que atorga cada any el diari Sport, del grup Prensa Ibérica. En concret, el premi que va rebre va ser el del millor gest esportiu.

Zeroual va viatjar a Madrid a recollir el premi acompanyat pel saltador d’alçada Marc Sánchez, que és un dels seus entrenadors al CAI juntament amb Santi Ramos. En la seva al·locució, l’atleta groc-i-negre va agrair el reconeixement al diari Sport i va dir que «aquest guardó té un pes i no és el físic. Estic encantat d’haver-lo rebut i vull donar les gràcies als meus entrenadors i també al Club Atlètic Igualada, gràcies als quals ara mateix soc on soc».

Hamza Zeroual va fer el gest en la final de la seva edat dels 1.500 metres obstacles del Campionat de Catalunya de tardor disputat a l’estadi Serrahima de Barcelona. Ja en l’última recta, l’atleta que el precedia, Nil Garcia, del CA Canovelles, va ensopegar amb l’obstacle i va caure. Zeroual, que el podria haver avançat i ser segon, es va aturar, el va aixecar, el va acompanyar a la meta i el va deixar passar a davant. Dies després reconeixeria en una entrevista a Regió7 que no creia que haver guanyat en aquelles condicions l’hagués pogut deixar tranquil.