El pilot manresà Ander Mirambell intentarà classificar-se avui entre els vint primers de la prova de la Copa del Món de skeleton que es disputa al traçat de Winterberg, a Alemanya, per fer una passa decisiva per ser als Jocs. La competició arrenca a les deu del matí, en unes baixades que es podran seguir en directe a través del canal de YouTube de la federació internacionals (IBSF).

De fet, i de manera matemàtica, la classificació podria arribar avui mateix. Ell mateix explicava ahir que «hi ha diverses possibilitasts, ja que entren en joc resultats entre el que succeeixi a la Copa Intercontinental, a Altenberg, i la Copa del Món de Winterberg. De tota manera, no tinc pressa. Es tracta de ser competitiu i lluitar per quedar dels vint primers classificats».

Mirambell arrencarà en la tercera posició, un lloc que podria ser avantatjós o no depenent de la meteorologia. «Venim d’una setmana d’entrenaments extremadament complexa». Al pilot bagenc li falten dues cites de Copa del Món, una de Copa d’Europa i una d’Intercontinental».