L'uruguaià Ronald Araujo, el neerlandès Frenkie De Jong i Ansu Fati, els tres sense l'alta mèdica de les seves respectives lesions, són les principals novetats en l'expedició del Barcelona per viatjar a Aràbia Saudita, on dimecres disputarà la semifinal de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.

Després de l'últim entrenament celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el tècnic Xavi Hernández ha donat a conèixer una llista de convocats en la que no hi figuren els positius per coronavirus Pedro González 'Pedri' i Ferran Torres. Aquest últim, a més, encara no està inscrit a l'espera que el Barcelona alleugereixi massa salarial.

Tampoc viatjaran a Aràbia els lesionats Martin Braithwaite, qui aquest dilluns ha completat part de l'entrenament al costat dels seus companys, Sergi Roberto, Yusuf Demir i Eric García, que estarà cinc setmanes de baixa per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta que va patir en l'últim partit contra el Granada.

La gran novetat de la llista és la presència de Ronald Araujo que, malgrat l'operació en el segon i tercer metacarpià de la mà dreta a la que va ser sotmès divendres passat, ha completat part de l'entrenament al costat dels seus companys.També ho han fet Frenkie De Jong, que pateix una elongació a la cuixa esquerra, i Ansu Fati, que afronta la fase final de la seva lesió als isquiotibials de la cama esquerra.

Aquesta és la llista de 24 jugadors de l'equip blaugrana per disputar la Supercopa d'Espanya: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Neto, Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, Abde i Álvaro Sanz.

El proper entrenament del primer equip blaugrana serà aquest dimarts a la tarda a l'estadi Prince Faisal. Abans, el jugador Sergio Busquets i l'entrenador Xavi Hernández compareixeran en una roda de premsa telemàtica.