El barri de la Balconada de Manresa estrenarà diumenge un equipament reclamat des de fa molts anys. Es tracta de la gespa artificial del camp de futbol, una actuació que ha tingut un cost de prop de 400.000 euros i de la qual es beneficiaran els equips de la Unió Esportiva Balconada. De fet, l’acte d’inauguració tindrà lloc abans de l’enfrontament entre la primera formació masculina i el Sant Vicenç 2018, de la Quarta Catalana.

Les obres han consistit en la col·locació de 5.776 metres quadrats de gespa artificial, la qual cosa significa una ampliació de la superfície útil esportiva, ja que també s’hi ha habilitat una àrea d’escalfament. S’hi ha executat tot el sistema de reg per aspersió del camp i s’ha millorat el sistema de recollida i de drenatge de les aigües pluvials i de sanejament.

L’acte de diumenge tindrà la presència, entre d’altres, de l’alcalde, Marc Aloy, del regidor d’Esports, Toni Massegú, del president del club, Alberto García i del president de l’associació de veïns, Juan Carlos Colchero.