El francès Quentin Lavalée, cap de mecànica del cotxe número 726 de l'equip PH Espot, participant en la categoria de clàssics del Ral·li Dakar, ha mort aquest divendres, durant la disputa de l'última etapa del Dakar entre Bisha i Yeda, a causa d'un accident en la ruta d'enllaç dels vehicles d'assistència.

“Aquest matí a les 11.30 (hora de l'Aràbia Saudita), en el quilòmetre 234 de la ruta d'enllaç de les assistències, s'ha produït un accident entre un vehicle d'assistència i un camió local, segons ha informat la Policia Local. Lamentablement, el conductor del vehicle, Quentin Lavalée, de nacionalitat francesa i membre de l'equip PH Espot, ha mort a conseqüència de l'accident”, ha informat l'organització del Dakar en un comunicat.

Tenia 20 anys. El passatger que viatjava amb ell, Maxime Frère, de nacionalitat belga, ha resultat ferit i ha estat traslladat conscient al National Guards Hospital de Yeda on se li està realitzant una revisió completa. Té una contusió abdominal i toràcica”, conclou l'escrit.