El Camp Nou viurà un ple històric el 30 de març. El club ha anunciat que s’han esgotat les entrades per al Barça-Madrid, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Champions femenina.

És el primer partit oficial europeu de l’equip femení que se celebrarà a l’estadi blaugrana. Però serà el segon enfrontament que hi jugarà, ja que abans, el gener del 2021, coincidint amb el 50è aniversari del partit disputat per la selecció Ciutat de Barcelona, s’hi va portar a terme el derbi de lliga contra l’Espanyol. Però, a causa de la pandèmia, es va haver de celebrar a porta tancada. Ara, en canvi, el Barça, seguint, això sí, els protocols sanitaris, obrirà la porta del Camp Nou perquè el públic assisteixi al nou clàssic.

Més de 90.000 entrades venudes

El Barça, que ja va comunicar el divendres que s’havien assolit les 70.000 entrades venudes, ha vist com s’esgotaven en les últimes hores les 15.000 que quedaven a disposició, sense comptar les que quedaven fins a arribar a l’aforament màxim permès: 99.354 espectadors. Fins ara les millors xifres d’assistència al temple blaugrana aquesta temporada eren els 86.442 espectadors del Clàssic masculí i el derbi contra l’Espanyol (74.418).