El Tribunal Suprem italià ha confirmat aquest dimecres la condemna nou anys de presó a l'exjugador brasiler Robson de Souza 'Robinho' per violar a una noia de 23 anys en una discoteca de Milà el 2013, quan vestia la samarreta del Milà. El Suprem italià va rebutjar el recurs presentat pels advocats de Robinho, que van defensar al futbolista en assegurar que la noia va tenir relacions sexuals voluntàries amb el brasiler, segons informen els mitjans italians.

Per a la sentència definitiva van ser importants algunes trucades telefòniques interceptades en les quals Robinho assegurava: "Em fa riure perquè no m'interessa, la dona estava borratxa, ni sap el que va passar", afegeixen les fonts esmentades.

La condemna a Robinho havia estat confirmada el 2020 per la Cort d'Apel·lació de Milà, que va considerar que el jugador, ex del Reial Madrid o del Manchester City, entre altres, "va humiliar brutalment" a la víctima i va desviar voluntàriament les investigacions.

Robinho jugava en el Milà el 2013 i va participar al costat d'un amic, Riccardo Falco, en la violació d'una noia de 23 anys que estava celebrant el seu aniversari en un conegut local milanès. Robinho va desmentir aquestes acusacions el 2014, quan va transcendir la notícia que Itàlia li investigava per aquests fets.

L'any 2009, quan jugava en la Premier League, es va saber que Robinho estava investigat per la policia per una presumpta violació en un club nocturn de Leeds, encara que va ser posteriorment posat en llibertat sota fiança, després d'un interrogatori. El futbolista va negar aquestes acusacions.