El Barça ha perdut l'oportunitat de classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei després de perdre per 3-2 contra l'Athletic a San Mamés. Un penal d'Iker Muniain en el minut 106, l'últim de la primera part de la pròrroga, ha eliminat l'equip blaugrana dels vuitens.

Els dos equips s'han enfrontat a la pròrroga després d'empatar a dos gols en els primers noranta minuts.

Un dur xut de Pedri des de dins de l'àrea ha empatat l'encreuament per a l'equip blaugrana en el minut 93 després que Iñigo Martínez posés el 2-1 a favor de l'Athletic en el 86. El punt del defensa biscaí havia desfet l'empat a un amb el qual s'havia arribat al descans després dels punts d'Iker Muniain, als dos minuts de joc, i de Ferran Torres, en el 20.

Ansu Fati es retira lesionat durant la pròrroga

El jugador ha estat substituït per lesió, aparentment muscular, en la pròrroga de l'eliminatòria de vuitens de final de Copa.

El davanter internacional, que havia sortit al camp en el minut 60 per a substituir a Jutglá, s'ha lesionat de manera fortuïta durant una carrera per intentar disputar la pilota a Iñigo Martínez.

De manera immediata Ansu Fati ha demanat el canvi i s'ha retirat del camp en el minut 95 pel seu propi peu, però visiblement abatut i havent de ser consolat pel seu tècnic, Xavi Hernández.Abans, s'havia retirat també lesionat el jugador blanc-i-vermell Oihan Sancet en el minut 51, en el seu cas per una lesió en el genoll esquerre.