L’Igualada Femení Grupo Guzmán va sortir clarament malparat del seu duel contra el darrer dels sis primers classificats amb el qual s’ha hagut d’enfrontar en aquest tram de temporada i va caure derrotat davant del Cerdanyola per 1-6. L’intercanvi de cops va ser clarament favorable al conjunt visitant que, després d’uns minuts inicials d’igualtat, va començar a foradar la porteria de Cristina Riba. Quatre gols en vuit minuts, amb participació especial de l’argentina Daiana Silva, que en va fer tres, va deixar un 0-4 a la mitja part situava el partit lluny de l’abast de les igualadines.

A la represa, el Cerdanyola només va trigar set segons a fer el cinquè gol i un minut més a anotar el sisè. El sotrac defensiu de les jugadores de Carles Marín va ser important i, a partir d’aquí, ja no van tenir res a fer. A un minut i pocs segons per al final, Gina Balcells va anotar el gol de l’honor de les locals, que demà afronten una nova jornada, també a casa, a les cinc, contra Las Rozas.