Tot i adquirir avantatge a l’electrònic, el CF Igualada no va poder segellar la segona victòria seguida al Municipal de Les Comes i va cedir contra la potent UE Rapitenca (1 a 2). Dijous, l’equip de Pedro Milla es va imposar al Gavà CF (1 a 0) en partit endarrerit corresponent a la 12a jornada. Després d’una gran jugada individual d’Izan Checa, Max Morell va marcar el gol de la victòria blava (minut 86). Ahir, els igualadins es van avançar al marcador en culminar Pedro J. Calvo una gran jugada trenada (min 12). Édgar Samper va assolir l’empat 11 minuts després i, ja a la represa, aquest mateix jugador va signar la remuntada en aprofitar una errada de la defensa local. Una rematada de cap d’Òscar Oliver va estar a punt de suposar l’empat (min 88).