Almenys sis persones han mort i unes 40 han resultat ferides en una allau d’aficionats a l’entrada de l’estadi Olembe, a Yaoundé, abans de l’inici del partit dels vuitens de final de la Copa Àfrica entre la selecció amfitriona, el Camerun, i les Comores, segons han informat mitjans locals. Els fets van succeïr 45 minuts abans del començament del partit, quan els aficionats van empènyer una de les barreres d’entrada a l’estadi. Els ferits han sigut traslladats a un hospital de Messassi, on podria augmentar el nombre de morts, segons ha explicat Paul Bea, governador regional.

La Confederació Africana de Futbol (CAF), en un comunicat oficial, ha explicat que «està al corrent de l’incident», mentre ha manifestat que «està investigant la situació i està mirant d’obtenir més detalls sobre el que va passar». «Estem en constant comunicació amb el govern del Camerun i el comitè organitzador local», ha afegit. «Aquesta nit, el president de CAF, Patrice Motsepe, ha enviat el secretari general, Veron Mosengo-Omba, a visitar els aficionats a l’hospital de Yaoundé» ha assegurat la Confederació Africana de Futbol.

El fet va passar abans de l’inici del duel (es va conèixer després) entre el Camerun i les Comores dels vuitens de final de la Copa Àfrica, en què l'equip local es va imposar a la segona per 2-1.